Black Friday - Foxwell

Vrijdag 24 november is het weer Black Friday. Dit betekent veel voordeel!

Wij beginnen een week eerder zodat jij alle kans hebt om te profiteren van onze hoogste korting op Foxwell ooit!

Alleen nu ontvang je 15% extra korting op de reeds afgeprijsde artikelen, dit kan oplopen tot 40% korting op de adviesprijs van Foxwell! Alle producten van Foxwell doen mee, een ijzersterk merk met enkel OBD scanners van de beste kwaliteit.

Bekijk hieronder alle producten met 15% korting en profiteer!

Foxwell BT100 en BT715: Dit zijn beide krachtige hulpmiddelen voor accutesten, waarbij de BT100 zich richt op basisfunctionaliteit voor alledaags gebruik en de BT715 geavanceerde opties biedt voor intensiever en professioneel gebruik. Beide modellen staan bekend om hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in het beoordelen van de staat van voertuigaccu's.

Foxwell I70-II: Dit is een veelzijdige scanner die volledige systeemdiagnoses biedt voor een breed scala aan voertuigmerken en -modellen. Het toestel ondersteunt functies zoals het lezen en wissen van foutcodes, live datastreaming, en activeringstests en servicefuncties. Met zijn grote touchscreen en intuïtieve interface is de I70-II geschikt voor zowel professionals als gevorderde doe-het-zelvers.

Foxwell i70BT
: De i70BT is vergelijkbaar met de I70-II in functionaliteit, maar het onderscheidt zich door zijn draadloze connectiviteit. Het maakt gebruik van Bluetooth-technologie, waardoor gebruikers gemakkelijk van op afstand diagnoses kunnen stellen. Dit apparaat is ideaal voor garages en technici die flexibiliteit en mobiliteit nodig hebben in hun werk.

Foxwell NT301: Dit instapmodel is een OBD2-scanner en codelezer, ideaal voor doe-het-zelvers en kleine garages. Het biedt basisfuncties zoals het lezen en wissen van foutcodes, real-time dataweergave, en emissietests. De NT301 staat bekend om zijn gebruiksgemak en duidelijke interface.

Foxwell NT630
: Een stap hoger dan de NT301, richt de NT630 zich op gespecialiseerde diagnostiek voor ABS (Anti-lock Braking System) en SRS (Supplemental Restraint System). Deze scanner is geschikt voor professionals die werken met complexe voertuigsystemen, met name remsystemen en veiligheidsfuncties.

Foxwell NT650
: De NT650 is een veelzijdige tool die functies van de NT630 combineert met extra mogelijkheden zoals EPB (Electronic Parking Brake) service, olieservice-reset en DPF (Diesel Particulate Filter) regeneratie. Deze scanner is uitstekend voor zowel professionals als gevorderde doe-het-zelvers die een breed scala aan voertuigsystemen willen behandelen.

Foxwell NT680
: Voor uitgebreide voertuigdekking biedt de NT680 volledige systeemdiagnose. Het is geschikt voor bijna alle belangrijke systemen, waaronder motor, transmissie, ABS, SRS, en meer, en is daarmee ideaal voor professionele garages die een betrouwbare tool nodig hebben voor complexe diagnoses.

Foxwell NT530: De NT530 Multi-System Scanner is een unieke tool die diagnose op OE-niveau levert voor verschillende automerken en de meest benodigde service- en coderingsfuncties ondersteunt, adaptiewaarden reset en componenten test. Door hardware- en software-upgrades kunnen werkplaats personeel en hobbyisten problemen nu met grotere snelheid en nauwkeurigheid benaderen. De software is Nederlandstalig en de updates zijn gratis. Later uit te breiden tot wel 5 automerken!