Zakelijke aanvragen

Ben jij als zakelijke klant of organisatie op zoek naar grotere aantallen, maar slaag je niet in onze webshop of winkel? Dan kunnen wij jou helpen met OBD Warenhuis Zakelijk. Vanaf nu is het mogelijk om producten met het gewenste aantal stuks bij ons aan te vragen. Wij behandelen aanvragen met een minimale orderwaarde van €350,- en kunnen dit op een willekeurig adres bij je leveren.

Contact

Speciaal voor bedrijven en verenigingen heeft OBD Warenhuis mensen die jou graag helpen met het vinden van de juiste producten en oplossingen. Of je nu op zoek bent naar diagnoseapparatuur, losse kabels of OBD stekkers. Wij denken graag met je mee. Zo eenvoudig kan het zijn.

De zakelijke oplossing voor jouw vraagstuk is binnen handbereik. OBD Warenhuis kan voorzien in verschillende behoeftes op het gebied van autodiagnose, fleetoplossingen, ritregistratie accessoires etc. In de huidige tijd dat efficiency en snelheid steeds belangrijker worden, is het niet vreemd dat er steeds meer technieken gebruikt worden om processen efficiënter te laten lopen. In de transportwereld en bij fleeteigenaren is meten en volgen van het wagenpark heel normaal geworden. OBD Warenhuis kan op aanvraag (maatwerk)producten leveren voor zakelijke klanten, zodat u altijd controle houdt over jouw wagenpark.

Ook als je als bedrijf zijnde jouw eigen wagenpark onderhoudt, een garagebedrijf hebt, of apparatuur nodig hebt voor scholingsdoeleinden, dan kunnen wij je voorzien van advies en kunnen wij voor grotere aantallen diagnoseapparatuur, of accessoires, aantrekkelijke voorwaarden hanteren, zoals betalen op rekening, of volumekorting.

Via het onderstaande formulier kun je jouw zakelijke aanvraag plaatsen. Wees hierin zo specifiek mogelijk. Wij zullen je vervolgens spoedig contacteren met de mogelijkheden en voorwaarden.