Autocom

In de autodiagnose-industrie is Autocom een niet te missen merk. Autocom staat bekend om de geavanceerde diagnostische tools en software die autotechnici en autowerkplaatsen ondersteunen bij het identificeren en oplossen van problemen in auto's en bedrijfswagens. Ze bieden onder andere diagnostische interfaces, softwaretoepassingen en andere hulpmiddelen aan, die worden gebruikt om elektronische en mechanische problemen in voertuigen te diagnosticeren.

Waarom kiezen voor Autocom?

Wat maakt Autocom een aantrekkelijke keuze voor autowerkplaatsen en technici?

 • Gebruiksvriendelijkheid
  • Autocom begrijpt dat snelheid van essentieel belang is in de autowereld. Daarom zijn hun diagnostische tools intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Zelfs technici met verschillende ervaringsniveaus kunnen profiteren van de gebruiksvriendelijke interface.
 • Regelmatige Software-updates
  • Autocom blijft niet stilzitten. Het merk voorziet regelmatig software-updates om ervoor te zorgen dat de diagnostische tools up-to-date blijven met de nieuwste voertuigtechnologieën. Dit verzekert klanten van de meest nauwkeurige en relevante informatie.
 • Uitgebreide Voertuigdekking
  • Een van de sterke punten van Autocom is de brede dekking van voertuigen. Of het nu gaat om personenauto's, vrachtwagens of specifieke modellen, Autocom biedt uitgebreide ondersteuning voor diverse voertuigen.
 • Technische Ondersteuning
  • Autocom begrijpt dat zelfs de meest geavanceerde tools af en toe begeleiding nodig hebben. Het merk biedt uitstekende technische ondersteuning, zodat technici snel antwoorden op hun vragen kunnen krijgen.

Autocom en OBD Warenhuis

OBD Warenhuis is officieel dealer van Autocom diagnositische apparatuur.

Sorteer 6 artikelen op

Bekijk
Autocom air app

Autocom AIR app softwarelicentie

€ 326,70
Bekijk
ICON interface aangepast

Autocom ICON Cars

(1)
€ 3.560,00
Bekijk
ICON and CLASSIC 1

Autocom ICON Cars 1 jaar softwarelicentie

(1)
€ 1.198,00
Bekijk
Autocom air app

Autocom Identification + OBFCM software

€ 968,00
Bekijk
Autocom air app

Autocom Identification software

€ 847,00
Bekijk