Betaling

Wij bieden je verschillende betalingsmethoden aan in onze beveiligde betaalomgeving, zodat je op de door jouw gewenste manier veilig en makkelijk kunt betalen. Hieronder kan je de meest gestelde vragen en uitgebreide informatie omtrent betalen vinden.

Hoe is de betaalomgeving beveiligd?

Onze betaalomgeving maakt gebruik van een SSL verbinding. Dit is een veilige omgeving tussen jou en de server van jouw bank, creditcard instantie of andere betaalmethode. Op deze manier kan er niemand meekijken. In jouw browser ziet je een slotje bij ons internetadres, dit betekent dat de verbinding beveiligd is.

Op welke manieren kan ik betalen?

De betaalmethoden beschikbaar per land verschillen, hieronder kan je de meest gebruikte betaalmethoden vinden, bij het afrekenen zijn meer methoden beschikbaar.

 • Directe bankoverschrijving (alle landen)
  Als je kiest om jouw bestelling via een bankoverschrijving te betalen, dan ontvang je per email een bestelbevestiging met daarin de betaalinstructies voor het doen via een betaling via jouw bank.
 • iDEAL betaling (Nederland)
  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop afrekenen. Als consument en bedrijf kun je direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL wordt ondersteund door nagenoeg alle Nederlandse banken.
 • PayPal betaling (alle landen)
  Als je een PayPal account hebt, dan kun je een product bij ons aanschaffen met extra aankoopbescherming. Wij rekenen geen extra kosten voor een PayPal betaling.
 • Credit card betaling (alle landen)
  Je kunt snel en gemakkelijk via jouw credit card betalen. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Wij rekenen geen kosten voor het gebruik van de creditcard door.
 • Klarna betaal later (achteraf betalen) consumenten (Nederland en België)
  Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.
 • Bancontact (België)
  Bancontact is met zo'n 150.000 online transacties per dag de meest gebruikte betaalmethode van België, Bancontact is net zo veilig als iDEAL. Wij berekenen geen kosten van deze betaalmethode aan je door.
 • Belfius (België)
  Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.
 • KBC/CBC (België)
  De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.
 • Giropay (Duitsland)
  Realtime bankoverboekingen vanuit Duitsland. Hierdoor is het bedrag direct bij onze bank en kunnen we ook direct overgaan tot verzending.
 • Sofort (Duitsland)
  SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.
 • Przelewy24 (Polen)
  Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken.

Wat zijn jullie bankgegevens?

Onderstaand kan je onze bankgegevens vinden. Let wel op dat je bij een overschrijving altijd jouw naam en bestelnummer vermeld.

Bank: ING Bank N.V.
Rekeninghouder: Albers & Klein
Rekeningnummer: NL71INGB0006800770
IBAN: NL71 INGB 0006 8007 70
BIC: INGBNL2A

Kan ik contant betalen?

Gezien wij geen winkel hebben en uitsluitend online bestellingen aannemen, accepteren wij geen contante betalingen.

Hoe lang duurt het voordat een betaling is verwerkt?

Een iDEAL, PayPal, credit card betaling zullen direct bij worden geschreven op onze rekening, een directe bankoverschrijving duurt maximaal 2 werkdagen. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product opgestuurd. Betalingen die via Klarna achteraf betalen worden gedaan, zullen direct verstuurd worden na acceptatie van Klarna.

Waar kan ik met vragen terecht omtrent mijn betaling?

Mocht je naar aanleiding van jouw betaling, of de informatie op deze pagina vragen hebben, kan je contact met ons opnemen via ons contactformulier.