Klantenservice

OVER ONS

OBDwarenhuis.nl behoort tot de grootste Nederlandse webwinkels voor diagnoseapparatuur en toebehoren. OBDwarenhuis.nl heeft een ruim aanbod, kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. Verzending verloopt snel en is ook nog eens gratis. Wij rekenen geen verzendkosten in Nederland, België en Duitsland.

OBDwarenhuis.nl staat voor

Service
Tevreden klanten is waar alles om draait bij OBDwarenhuis.nl. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden, zodat u weet waar u aan toe bent. Het is altijd mogelijk een bestelling zonder opgaaf van reden binnen veertien dagen retourneren, waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

Betrouwbaarheid
Veilig kunnen winkelen en betalen is belangrijk bij doen van online aankopen. Bij OBDwarenhuis.nl kan iedereen veilig winkelen en afrekenen. Afrekenen kan bijvoorbeeld veilig en vertrouwd via uw eigen online bankieren omgeving met iDEAL, of via PayPal met kopersbescherming.

Voordeel
Naast onze service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen winkelen. OBDwarenhuis.nl zorgt er dan ook voor dat de prijzen voortdurend scherp blijven, zodat u nooit te veel betaalt. Wij zijn echt een webwinkel en hebben geen winkelpand. Mede hierdoor kan OBDwarenhuis.nl leveren tegen scherpe prijzen. Tevens profiteert u van onze gratis verzending.

Contact
Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen. Antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot de verzending, retourneren en garantie kunt u in het klantenservice menu vinden. 

Mocht u toch nog vragen hebben over producten, betaling of uw bestelling, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen.