EV Notify app: Alles wat je moet weten

Door Roel Klein - 03 feb. 2023

Met de EV Notify app kan je op eenvoudige en handige wijze jouw elektrische voertuig beheren. Dit geavanceerde beheersysteem geeft je real-time informatie over de status van jouw voertuig, zoals de accustatus en de actuele snelheid.

Een overzicht van de EV Notify app

Met de EV Notify app kun je op afstand jouw elektrische voertuig bekijken en beheren. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw voertuig wanneer je niet in de buurt bent. Primair is de app bedoeld om het opladen van elektrische voertuigen (EV) te vereenvoudigen. Deze innovatieve smartphone app helpt je de controle te houden over het oplaadschema en de kosten van je EV, door je te laten weten wanneer het tijd is om de stekker in het stopcontact te steken en zelfs wanneer je batterij vol is, zodat je geen elektriciteit verspilt. Met EV Notify weet je zeker dat je EV effectief en efficiënt rijdt! De app biedt de volgende mogelijkheden:

 • Real-time informatie over de accustatus, snelheid en locatie van uw voertuig
 • Mogelijkheid om op afstand de verwarming of airconditioning aan te zetten
 • Instellingen voor geofencing en snelheidbeperkingen
 • Overzicht van de rijgeschiedenis en de energieverbruik
 • Notificaties bij ongebruikelijke activiteiten of wijzigingen in de status van uw voertuig

EV Notify geeft je de vrijheid om je laadproces eenvoudig te beheren en je tijd en geld te optimaliseren. Door real-time notificaties en updates te versturen, ben je altijd op de hoogte van wat er met je voertuig aan de hand is. Je kunt ook instellingen aanpassen om een gedetailleerd overzicht te krijgen van wanneer u het beste kunt opladen, zodat je stijgende energiekosten voor kunt blijven. Met geoptimaliseerde laadtijden haal je voor elke lading meer actieradius uit jouw accu!

Compatibiliteit met OBD2-interfaces

De EV Notify app werkt samen met een breed scala aan OBD2-interfaces. Hierdoor kan je de app gebruiken voor veel verschillende elektrische voertuigen, waaronder de meeste populaire merken zoals Tesla, Nissan en BMW. Over het algemeen gebruikt iedereen een OBDLink bluetooth interface hiervoor, deze zijn betrouwbaar en prijsgunstig.

Voordelen van de EV Notify app

Met de EV Notify app kun je jouw elektrische voertuig beter beheren en beschermen. Hieronder vindt je enkele voordelen van de app:

 • Overzicht en controle over jouw elektrische voertuig op afstand
 • Real-time informatie over de status van je voertuig
 • Geavanceerde beveiligingsopties zoals geofencing en snelheidbeperkingen
 • Verbeterde efficiëntie door bijvoorbeeld het op afstand aanzetten van de verwarming of airconditioning
 • Notificaties bij ongebruikelijke activiteiten of wijzigingen in de status van uw voertuig
EV Notify


Configureer oplaad en meldingsinstellingen.

Zodra je de EV Notify-app hebt ingesteld, kun je je laad- en meldingsinstellingen in de app configureren. Je kunt personaliseren wanneer je wilt laden, of extra services toevoegen, zoals uitgesteld opladen of voordelige elektriciteitspakketten. Je kunt aanpassen welke meldingen naar jouw e-mail komen en specifieke tijdsbestekken instellen voor wanneer je updates wilt over de laadstatus van jouw voertuig. Met al deze aanpasbare instellingen is up-to-date blijven met het opladen van jouw auto nog nooit zo eenvoudig geweest.

Veelgestelde vragen over de EV Notify app

 1. Wat is de EV Notify app?
  De EV Notify app is een geavanceerd elektrisch voertuigbeheersysteem dat je op afstand toegang geeft tot uw elektrische voertuig.
 2. Hoe werkt de EV Notify app?
  De EV Notify app werkt door middel van een OBD2-interface, die je kunt aansluiten op jouw elektrische voertuig. Dit interface verbindt jouw voertuig met de app, waardoor je op afstand informatie kunt ontvangen over de status van uw voertuig.
 3. Wat zijn de voordelen van de EV Notify app?
  Met de EV Notify app kan je op afstand jouw elektrische voertuig bekijken en beheren. Dit geeft je meer overzicht en controle over jouw voertuig en verbetert de efficiëntie door bijvoorbeeld het op afstand aanzetten van de verwarming of airconditioning.
 4. Werkt de EV Notify app met alle elektrische voertuigen?
  Nee, maar de EV Notify app is compatibel met de meeste populaire merken elektrische voertuigen, zoals Tesla, Nissan en BMW.
 5. Hoe kan ik de EV Notify app downloaden en installeren?
  De EV Notify app is beschikbaar op beide iOS en Android app stores. Je kunt de app eenvoudig downloaden en installeren door naar de app store van jouw telefoon te gaan en de app te zoeken en te downloaden.

Conclusie

Met de EV Notify app kun je jouw elektrische voertuig beter beheren en beschermen. De app biedt real-time informatie over de status van jouw voertuig en geeft u op afstand toegang tot diverse instellingen en functies. Of je nu een Tesla, Nissan of BMW hebt, de EV Notify app is compatibel met een breed scala aan OBD2-interfaces en biedt je de mogelijkheid om jouw elektrische voertuig op een eenvoudige en handige manier te bekijken en te beheren. Koop vandaag nog een OBDLink interface en probeer de EV Notify app en ontdek het zelf!