Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Verloopkabel van OBD-1 (30 pin) naar OBD-2 voor oudere Citroen en Peugeot modellen. Voor het uitlezen van een dergelijke auto kun je deze verloopstekker gebruiken om jouw uitleesapparaat aan te sluiten. Let er wel op dat het uitleesapparaat ook geschikt dient te zijn voor OBD1.

Lees meer
€ 29,00
Incl. BTW
Voor 17:00 besteld, morgen in huis.
Dit product is op voorraad
€ 29,00
Incl. BTW
Bekijk
Heb je een vraag over dit product?

Ons team staat je graag te woord!

Veelgestelde vragen Neem contact op
Contact

Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Ben je een autoliefhebber, monteur of gewoon iemand die graag de controle over zijn voertuig wil hebben? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de PSA 30 pin OBD1 kabel. Deze kabel is speciaal ontworpen voor oudere voertuigen met een OBD1-aansluiting en biedt je de mogelijkheid om diepgaande diagnostische gegevens van je auto te lezen. Met de PSA 30 pin OBD1 kabel krijg je toegang tot cruciale voertuiginformatie.

Of je nu een doe-het-zelver bent die graag aan zijn eigen auto sleutelt, of een professionele monteur die op zoek is naar betrouwbare diagnostische tools, de PSA 30 pin OBD1 kabel is een must-have. Het stelt je in staat om snel en efficiënt problemen te identificeren en op te lossen, waardoor je tijd en geld bespaart.

Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Deze verloopkabel zorgt ervoor dat er van een OBD-1 aansluiting een OBD-2 aansluiting wordt gemaakt. Om jouw Citroën of Peugeot uit te lezen heb je hiernaast nog een diagnose apparaat nodig dat ook geschikt is voor OBD1.

Plus- en minpunten
  • Met behulp van deze verloopkabel kunnen met een compatible uitleesapparaat ook oudere Citroën en Peugeot modellen voor bouwjaar 2001 uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Beknopte specificaties
  • Fabrikant Citroën, Peugeot
  • Functionaliteiten Adapter, Verloopkabel
Review van anonymous
Nog niet gebruikt ma...

Nog niet gebruikt maar ziet er goed uit

21-03-2019
Review van Rene
ik heb dit product n...

ik heb dit product niet gekozen maar naar overleg met hun na een correcte reactie voor een andere optie gekozen

14-02-2017