Foxwell

Foxwell is een leverancier voor professionele OBD2 diagnosesystemen, diensten en oplossingen. Ze combineren hun kennis van de auto-industrie met kennis van productieprocessen voor robuuste OBD scantools. Dit alles in combinatie met een hoge mate van innovatie, levert een brede portfolio in OBDII uitleesapparaten, scantools, elektronische handremtools, dataloggers en nog veel meer. Door hun diagnoseapparaten en OBD2 software constant te verbeteren, levert Foxwell een hoge mate van betrouwbaarheid en compatibiliteit.

OBD2 innovatie

Garagebedrijven en consumenten wereldwijd zijn op zoek naar makkelijk te gebruiken OBD tool welke compatible zijn met zo veel mogelijk auto’s, dit is niet altijd vanzelfsprekend, maar Foxwell is hard op weg om dit te realiseren.

Door circa 20% van hun totale omzet te herinvesteren in hun OBD2 software, is Foxwell in staat om hun software op een niveau te houden waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Dit in combinatie met een flexibel update beleid, maken ze hun scanners zeer geschikt voor universele garagebedrijven en consumenten. Gemakkelijk een diagnose stellen met robuuste hardware is dan ook het credo.

Foxwell Online Shop

In Nederland kunt u vertrouwd online Foxwell kopen bij dé officiële Foxwell dealer in de Foxwell Online Shop in Nederland. Hieronder vindt u het assortiment van de Foxwell diagnoseapparatuur.

Foxwell Nederland

Met grote trots kunnen wij zeggen dat we officieel dealer zijn in Nederland van het merk Foxwell. Het merk is bezig met een stormachtige ontwikkeling op het gebied van auto diagnose. Zij doen dan door een zeer groot deel van hun omzet te herinvesteren in de ontwikkeling van de Foxwell diagnoseapparatuur. Foxwell is een merk dat als premium merk gezien kan worden in de diagnosewereld, dit zowel op het gebied van de diagnosesoftware, welke op OEM niveau is, en op de kwaliteit van de hardware zelf. De software wordt snel doorontwikkeld. Wanneer er een nieuw automodel op de markt komt, zal deze zeer snel beschikbaar zijn in het Foxwell apparaat.

 

Soorten Foxwell uitleesapparatuur

Foxwell bedient iedereen op gebied van diagnose; van particulier tot specialist. De apparaat bestaat uit het instapmodel voor OBD2 diagnose, tot merkspecificieke apparatuur voor met zeer specialistische mogelijkheden, tot professionele universele diagnoseapparatuur voor veeleisende garagebedrijven. Foxwell heeft een zeer uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedere vraag een oplossing is.

 

Updates en ondersteuning van Foxwell

Foxwell heeft een zeer soepel updatebeleid. Bij de meeste apparaten kunt u de levenslange gratis updates uitvoeren. Dit staat bij de producten vermeld.Wanneer u vragen hebt over de apparaat voor aanschaf, of bij gebruik, dan kunt u altijd terecht bij de dealer of de importeur voor vragen en ondersteuning.

 

De kernwaarden van Foxwell

Foxwell heeft een aantal waarden centraal gesteld in haar organisatie, deze strategie ondersteunt de missie om klanten centraal te stellen en ze het meeste om hun scantool te halen, daarbij blijft constant te blijven innoveren hierin belangrijk. Dit resulteert in de volgende waarden:

 

Klanten

Blijven luisteren naar klanten om OBD2 producten en oplossingen te ontwikkelen die waarde toevoegen voor de klant.

 

OBD2 innovatie

Innovatie is het succes van Foxwell, blijven innoveren is dan ook een must om de wereld van scantools te veroveren.

 

Wendbaar

Door wendbaar te blijven als organisatie, zo te kunnen inspelen op de mark dat de beste software en hardware snel en voor een goede prijs ontwikkeld kan worden.

 

Foxwell helpt stap voor stap in het gehele diagnoseproces

1. Achterhaalt de foutcode

2. Stelt gerelateerde foutcodes vast

3. Onderzoekt data, ook live data

4. Test componenten

5. U repareert het defecte component

6. Test alles opnieuw en kijk of de foutcode weg is, of nogmaals optreeft.