Garantie

U heeft altijd recht op de wettelijke garantie van uw product. Dit houdt in dat een product de eigenschappen moet bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn, of ook wel doen wat de koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Dit betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachten levensduur geen gebreken mag vertonen. Mocht een product niet aan deze verwachtingen voldoen, dan heeft u recht op garantie en kunt u contact opnemen met ons voor een oplossing.

OBDwarenhuis.nl staat garant voor de deugdzaamheid van de producten die u bij ons bestelt. U krijgt daarom standaard 2 jaar garantie zoals omschreven in de Europese Richtlijn. Daarnaast zorgen we voor een snelle garantieafhandeling. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd, of intensief gebruik.

Schade bij levering
De producten van OBDwarenhuis.nl worden voor verzending gecontroleerd en daarna zorgvuldig verpakt. Toch kan het helaas voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt. Als dit gebeurt, dient u dit binnen vijf werkdagen bij ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@obdwarenhuis.nl en we zullen zorgen voor een passende oplossing.