Iveco 38 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Een Iveco 38 pin verloopkabel is een specifiek type kabel dat wordt gebruikt om diagnostische apparatuur aan te sluiten op voertuigen van het merk Iveco. Iveco is een bekende fabrikant van industriële voertuigen, waaronder vrachtwagens, bussen en bestelwagens.

Verloopkabel van OBD-1 (38 pin) naar OBD-2 om een diagnose apparaat, zoals een Ficom, aan te kunnen sluiten op uw Iveco.

Lees meer
€ 59,00
Incl. BTW
Voor 17:00 besteld, morgen in huis.
Dit product is op voorraad
€ 59,00
Incl. BTW
Bekijk
Heb je een vraag over dit product?

Ons team staat je graag te woord!

Veelgestelde vragen Neem contact op
Contact

Iveco 38 Pin OBD - OBD2

De "38 pin" verwijst naar het aantal pinnen of connectoren op de kabel. Deze kabels worden gebruikt om een verbinding te maken tussen de On-Board Diagnostics (OBD) poort van het voertuig en de diagnostische apparatuur. Dit stelt monteurs en technici in staat om verschillende soorten diagnostische tests uit te voeren en informatie over het voertuig te verzamelen.

De "verloopkabel" betekent dat de kabel fungeert als een adapter tussen twee verschillende soorten connectoren. In dit geval zou de kabel een 38-pins connector aan het ene uiteinde hebben (om aan te sluiten op de Iveco-voertuigen) en waarschijnlijk een 16-pins OBD2-connector aan het andere uiteinde (om aan te sluiten op de standaard diagnostische apparatuur).

Het is belangrijk op te merken dat niet alle Iveco-voertuigen een 38-pins aansluiting hebben. Sommige nieuwere modellen kunnen een standaard 16-pins OBD2-aansluiting hebben. Het is daarom altijd belangrijk om te controleren welk type aansluiting uw voertuig heeft voordat u een diagnostische kabel aanschaft.

Deze verloopkabel zorgt ervoor dat er van een OBD-1 aansluiting een OBD-2 aansluiting wordt gemaakt. Om uw Iveco uit te lezen heeft u hiernaast nog een interface nodig, zoals de FiCOM.

Plus- en minpunten
  • Met behulp van deze verloopkabel kan met een compatible uitleesapparaat ook een oudere Iveco uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Vaak samen gekocht met…
Beknopte specificaties
  • Fabrikant Iveco
  • Functionaliteiten Adapter, Verloopkabel
Review van Jan-Remke Schoemaker
Om uit te lezen ben ...

Om uit te lezen ben je het gewoon nodig voor oudere type's.

17-05-2021
Review van anonymous
door zeer snelle lev...

door zeer snelle levering konden we weer aan de slag

13-04-2017