OBDwarenhuis.nl staat garant voor de deugdzaamheid van de producten die u bij ons bestelt. U krijgt daarom standaard minimaal een garantie van drie maanden op al onze artikelen en op onze merkproducten een garantietermijn van 1 jaar. Daarnaast zorgen we voor een snelle garantieafhandeling. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd, of intensief gebruik.

Merkfabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kunt u met een gegronde klacht bij ons terecht.

Schade bij levering
De producten van OBDwarenhuis.nl worden voor verzending gecontroleerd en daarna zorgvuldig verpakt  Toch kan het helaas voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt. Als dit gebeurt, dient u dit binnen vijf werkdagen bij ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@obdwarenhuis.nl