Autel producten zijn al jarenlang populair bij de gebruikers van diagnoseapparatuur. Dit is in China niet onopgemerkt gebleven en de producten worden dan ook veelvuldig in zeer slechte kwaliteit nagemaakt. Voor deze namaakproducten wordt geen garantie, service of updates beschikbaar gesteld. OBD Warenhuis en Autel Nederland kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door het gebruik van illegale apparatuur.

Zorg er dus voor dat u gebruik maakt van originele Autel apparatuur. Zo heeft u altijd recht op helpdesk-ondersteuning, 2 jaar garantie, beschikking over software-updates en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er schade aan een voertuig kan worden aangericht.

Om de verkoop van illegale apparatuur tegen te gaan heeft Autel voor elk land een dealer aangewezen. Autel Nederland is als exclusief dealer/importeur voor Nederland en België aangesteld. Veel producten die worden aangeboden worden niet via de officiele kanalen ingekocht of zijn namaak.

OBD Warenhuis is officieel wederverkoper (dealer) van Autel apparatuur, door een nauwe samenwerking met Autel Nederland, zijn dus ook de Nederlandse updates voor onze klanten beschikbaar. 

 

Autel officieel dealer