Zakelijke aanvragen

De zakelijke oplossing voor uw vraagstuk is binnen handbereik. OBD Warenhuis kan voorzien in verschillende behoeftes op het gebied van autodiagnose, fleetoplossingen, ritregistratie accessoires etc. In de huidige tijd dat efficiency en snelheid steeds belangrijker worden, is het niet vreemd dat er steeds meer technieken gebruikt worden om processen efficiënter te laten lopen. In de transportwereld en bij fleeteigenaren is meten en volgen van het wagenpark heel normaal geworden. OBD Warenhuis kan op aanvraag (maatwerk)producten leveren voor zakelijke klanten, zodat u altijd controle houdt over uw fleet.

Ook als u als bedrijf zijnde uw eigen wagenpark onderhoudt, een garagebedrijf heeft, of apparatuur nodig heeft voor scholingsdoeleinden, dan kunnen wij u voorzien van advies en kunnen wij voor grotere aantallen diagnoseapparatuur, of accessoires, aantrekkelijke voorwaarden hanteren.

Via het onderstaande formulier kunt u uw zakelijk aanvraag plaatsen. Wees hierin zo specifiek mogelijk. Wij zullen u vervolgens spoedig contacteren met de mogelijkheden.


Zakelijke oplossingen

* Verplichte velden