OBD uitleesapparatuur

Zelf uw auto uitlezen? Er zijn vele soorten OBD/OBD2/EOBD uitleesapparaten op de markt waarmee dit mogelijk is. Wij leveren alle soorten uitleesapparatuur, zoals interfaces, foutcodelezers, interval resetters en scan tools. OBD uitleesapparatuur wordt gebruikt om een diagnose te stellen van uw auto. Zo kunt u zien of uw auto foutcodes aangeeft, u kunt foutcodes wissen, servicelampjes uitzetten, bepaalde systemen programmeren en vaak ook live data bekijken.

Interfaces

U heeft bij ons een ruime keuze interfaces. Een interface werkt via een laptop of computer. U kunt met onze interfaces een volledige diagnose stellen en waar nodig ook aanpassingen doen. Een interface is een optie met vaak de meeste mogelijkheden.

Uitleesapparaten

Mocht u een standalone apparaat willen gebruiken om uw auto uit te lezen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Autel AutoLink of een iCarsoft OBD uitleesapparaat. Hierbij is geen aparte laptop of computer met licentiesoftware nodig. Een uitleesapparaat is compact en zeer makkelijk te gebruiken in de auto. De functionaliteiten van een uitleesapparaat verschillen. In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils. In uw auto foutcodes uitlezen is altijd mogelijk.