OBDLink

OBDLink levert hoge kwaliteit interfaces met bijbehorende software en apps. OBDLink stelt u in staat om zelf de motor van uw auto uit lezen in een handomdraai. Gevonden foutcodes kunnen bekeken en gewist geworden. Data van sensoren kunnen bekeken en opgeslagen worden.Tevens is de OBDLink perfect voor het uitlezen van BMW motoren in verschillende series. De BMW motorfietsen zijn uit te lezen met de OBDLink LX en de Motoscan app voor BMW, te vekrijgen in de Play Store voor Android.

OBDLink maakt het mogelijk uit te lezen via Wifi, Bluetooth en USB

OBDLink maakt het mogelijk om via uw telefoon, tablet of laptop uit te lezen. Het assortiment bestaat uit 5 producten:

  • OBDLink LX Bluetooth – Geschikt voor Android producten en laptop
  • OBDLink MX WiFi – Geschikt voor Apple en Android producten en laptop
  • OBDLink MX Bluetooth – Geschikt voor Android producten en laptop
  • OBDLink SX USB – Geschikt voor laptop
  • OBDLink MX+ – Geschikt voor Apple en Android producten en laptop

De apparatuur werkt op alle OBD2 compatible auto’s: benzine vanaf 2001 en diesel vanaf 2004. Software en apps worden gratis meegeleverd en kunnen worden geactiveerd met de licentiecode die bij apparatuur geleverd wordt.

OBDLink: snel en betrouwbaar OBD2 uitlezen

Met de OBDLink uitleesapparatuur leest u snel en gemakkelijk uw auto uit via uw telefoon, tablet of laptop. De OBDLink apparaten zijn in een aantal uitvoeringen te verkrijgen, namelijk in USB, WiFi en Bluetooth. Door de diverse varianten is het mogelijk om met bijna elk apparaat een diagnose te stellen aan uw auto. De gebruikte hardware maakt de apparatuur snel en betrouwbaar. De gebruikte chip is vele malen sneller dan die van de concurrentie en is daardoor in staat om veel sneller data te verwerken en weer te geven die door de huidige generatie auto’s wordt aangeleverd.

 

OBDLink app en OBDwiz software

De OBDLink apparatuur wordt geleverd met een licentiecode. Door middel van de licentiecode kan de software gedownload en geactiveerd worden. De software voor de laptop heeft OBDwiz en deze software is speciaal ontwikkeld voor en door OBDLink. De app voor Apple en Android apparaten heet OBDLink en is te vinden in de Play Store en App Store. OBDLink onderscheidt zich door een volledige versie van de software mee te leveren. Concurrenten leveren enkel hardware en software dient er via een andere partij bijgekocht te worden. In dit opzicht biedt OBDLink een uniek concept aan.

 

Wat kan de OBDLink allemaal?

De OBDLink apparatuur is geschikt voor het uitlezen van OBD2. Wat houdt dit precies in? In Europa is OBD2 bij benzineauto’s verplicht gesteld vanaf bouwjaar 2001 en bij dieselauto’s vanaf bouwjaar 2004. OBD2 betekent eigenlijk niets anders dan het motormanagement van de auto’s. Dit houdt in dat OBDLink de motor van benzineauto’s vanaf bouwjaar 2001 en dieselauto’s vanaf bouwjaar 2004 kan uitlezen en foutcodes in het motormanagement kan wissen. Een auto beschikt over een groot aantal sensoren die data meten en doorgeven aan de boordcomputer van de auto. OBDLink is in staat om deze (live) data van de sensoren weer te geven.

 

Belangrijk om te weten, wat kan de OBDLink niet?

OBDLink is enkel in staat om de motor uit te lezen, hierin foutcodes te wissen en live data weer te geven uit de motor. Houdt er daarom rekening mee dat OBDLink geen systemen zoals ABS, airbags, airco, transmissie etc uitleest. Ook is het uitvoeren van service gerelateerde handelingen niet mogelijk. U kunt hierbij denken aan olie/service intervallen instellen, of het vrijgeven van de parkeerrem. Tevens is het niet mogelijk met de OBDLink te programmeren, te coderen of functies vrij te schakelen.

OBDLink vergelijk