Bij aankoop van een OBD kabel of uitlezer heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden. Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan OBD Warenhuis geretourneerd te worden.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. OBD Warenhuis neemt geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig.

Retourvoorwaarden:

-    Alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen moeten worden meegeleverd.
-    Alle kabels, handleidingen etc. moeten aanwezig zijn zoals geleverd.
-    Alles dient in het plastic verpakt te zijn zoals geleverd.
-    Het product moet voorzien zijn van (een kopie van) de aankoopfactuur.
-    Het product mag absoluut geen gebruikers sporen bevatten.
-    Het product moet bij de retourzending degelijk verpakt zijn in een stevige omdoos.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@obdwarenhuis.nl of ons contactformulier Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kan hier ons modelformulier herroepingsrecht downloaden (PDF formaat).

Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is neem dan ook contact op met een medewerker van OBD Warenhuis