Autel Updates

Onderstaand kan je de procedure vinden om je Autel apparaat te updaten. Op onderstaande procedure zijn professionele apparaten zoals de MX808 serie en MaxiSys serie van uitgezonderd, deze dienen met WiFi via het apparaat zelf geïnstalleerd te worden, hier is geen update applicatie voor nodig.

1. Maak een account aan op pro.auteltech.com, of log in met je bestaande account
  2. Registreer jouw apparaat met het serienummer en wachtwoord. Het wachtwoord van de tester kan je in de tester zelf vinden als deze aan is gesloten in het "over" of "about" menu
  3. Na registratie van je account en apparaat, download je de software hier
  4. Installeer de gedownloade software
  5. Sluit de tester aan op de computer en zet deze in update modus via het menu
  6. Start de software op, de tester zal automatisch het apparaat herkennen
  7. Log in met je Autel account in de software
  8. Er zal een lijst verschijnen met software welke te updaten is