iCarsoft i810 en i990 updates

Deze update handleiding is voor de volgende producten:

• iCarsoft i810
  • iCarsoft i990 Honda

Stap 1: Voor deze producten gebruik je de iCarsoft update tool V3.5. Wanneer je de V3.5 update tool heeft gedownload, kun je het bestand openen door het UpdateTool.exe bestand aanklikken om te installeren.

Stap 2:
Sluit jouw iCarsoft i810 of iCarsoft i990 aan op je computer met de bijgeleverde USB datakabel.

Stap 3:
Als je het update programma opstart, kun je op “Update” klikken om te beginnen met updaten. Je dient hier een zogenaamd .BIN bestand te selecteren om op jouw apparaat te zetten. Deze bestanden vindt je per apparaat via de onderstaande links

iCarsoft i810 update bestand

iCarsoft i990 update bestand

Download het juiste bestand voor jouw apparaat, sla dit bestand op op je computer en pak deze uit.

Stap 4:
Ga vervolgens in het update programma naar de map waar je het bestand heeft uitgepakt en open deze. Het apparaat begint met updaten (duur circa 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de internetsnelheid en het bestand dat je geselecteerd hebt). Ontkoppel het apparaat niet tijdens het updaten. Wanneer het apparaat klaar is met updaten krijg je hier een melding van. Ontkoppel uw apparaat pas na deze melding!