iCarsoft II series updates

Onder iCarsoft II series updates vallen onderstaande modellen. Let op dat deze apparaten geruime tijd niet meer in productie zijn en dus niet meer verkocht worden.

• iCarsoft OPII Opel
  • iCarsoft TYTII Toyota en Lexus
  • iCarsoft VOLII Volvo en Saab
  • iCarsoft RTII Renault en Dacia
  • iCarsoft VAGII VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda)
  • iCarsoft FDII Ford
  • iCarsoft LRII Land Rover en Jaguar
  • iCarsoft FTII Fiat en Alfa Romeo
  • iCarsoft PORII Porsche
  • iCarsoft CPII PSA (Peugeot en Citroën)
  • iCarsoft MBII Mercedes en Smart
  • iCarsoft CR Plus Professional

Stap 1: Download hier de update software voor deze iCarsoft producten:

Stap 2: Wanneer je de update software gedownload en geïnstalleerd heeft, kun je het programma openen.

Stap 3: Haal het geheugenkaartje uit de onderkant van jouw iCarsoft apparaat en stop deze in de meegeleverde USB stick. Stop de USB stick in je PC. Het serienummer van jouw iCarsoft apparaat zal automatisch worden herkend door de software. Klik vervolgens op “Update” om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 4: Vul je email adres In voor de registratie van jouw apparaat en klik op “Submit”.

Stap 5: Klik vervolgens het onderdeel aan dat je wilt updaten. Je kunt kiezen om de firmware te updaten en om de diagnosesoftware te updaten. Wij raden aan beide te updaten. Klik op “Download” en vervolgens op “Ok” om te bevestigen.

Stap 6: De updates worden gedownload op de geheugenkaart. Dit neemt circa 15 minuten in beslag. Wanneer de download gelukt is, dan krijg je hiervan een melding. Klik op “Ok”.

Stap 7: Haal de geheugenkaart uit je computer en stop deze weer in jouw iCarsoft diagnoseapparaat. Sluit je iCarsoft via de USB datakabel aan op je PC. In het startscherm van jouw iCarsoft wordt gevraagd om een “System upgrade” te doen. Klik op “Ok” om dit te doen. Deze upgrade neemt circa 1 minuut in beslag.